ERZURUM / YAKUTİYE - Dumlu Şehit Muhammed Ferdi Güntekin Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Erzurum'un kurtuluşu coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yapay zeka destekli Edu Positivity isimli eTwinning projemiz 9 Türk 11 yabancı ortağın işbirliği ile yenilikçi bir yaklaşım kullanılarak başlamış bulunmaktadır

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anılmış; günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalar, şiirler ve şarkılarla kutlanmıştır. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

01/11/2023 tarihinde okul müdürü Turgut GENÇOĞLU'nun yönetiminde Okul Aile Birliği toplantısı gerçekleştirilmiştir.